Voer en beheer back-ups vanaf uw telefoon of tablet

 Dinsdag 12 mei 2015

Met Pulseway kunt u nu rechtstreeks vanaf uw mobiele apparaat een back-up maken van de gehele Windows IT-omgeving van uw organisatie.

Niemand wordt enthousiast over back-ups totdat er één mislukt en u geen waardevolle gegevens meer kunt ophalen of wanneer u niet kunt terugkeren naar een stabiel punt in de recente geschiedenis van een systeem. Het is niet ongebruikelijk om te horen dat een back-up niet is voltooid, dat een back-up is mislukt of dat een back-up niet is gestart. En u bent zich pas bewust van het probleem als u probeert te herstellen vanaf een van deze mislukte omstandigheden. Tegen de tijd dat u weet dat een back-up is mislukt, is het te laat om het probleem op te lossen. Je hebt alleen een goede back-up nodig als je er één moet herstellen. Back-upsoftware is ook niet leuk om te gebruiken; het is vaak onhandig en complex. Zelfs de beste back-uptoepassingen geven u het gevoel dat er een betere manier moet zijn.

Met behulp van de Pulseway-app die nu de StorageCraft® Met de ShadowProtect® (StorageCraft)-module kunt u uw back-uptaken controleren, door uw back-upgeschiedenis bladeren, back-uptaken uitvoeren en meldingen ontvangen voor mislukte en succesvolle back-ups. En u kunt uw mobiele apparaat gebruiken om de back-upstrategie van uw hele onderneming te controleren en te beheren.


StorageCraft ShadowProtect-integratie


Voer en beheer back-ups vanaf uw telefoon of tablet

Het belang van de integratie van de StorageCraft-module is misschien niet meteen duidelijk omdat Pulseway vanaf het begin Windows Server Backup ondersteunt. De meeste ondernemingen hebben echter een robuustere back-up- en herstelstrategie nodig dan Windows Server Backup aankan. ShadowProtect van StorageCraft is een back-upoplossing op sectorniveau die een back-up maakt van uw gehele Windows IT-omgeving. Naast de betrouwbare back-upmogelijkheden biedt het ook snel en probleemloos noodherstel. StorageCraft ShadowProtect omvat een breed scala aan Windows-besturingssystemen, waaronder servers, desktops, en virtuele systemen.

Bekijk deze video om te zien hoe de Pulseway-app en de StorageCraft-module samenwerken om u onmiddellijk toegang te geven tot uw back-ups en de back-upstatus voor uw volledige Windows-systemen.


Voer back-uptaken uit vanaf uw telefoon


Met de Pulseway-app kunt u veilig verbinding maken met uw systemen, de back-upstatus controleren, vastgelopen processen beëindigen en back-ups binnen enkele seconden opnieuw starten. Met de StorageCraft-module kunt u volledige, incrementele of differentiële back-ups uitvoeren vanaf uw smartphone. Binnen de StorageCraft-module kunt u door al uw back-uptaken bladeren, uw actieve back-uptaken controleren, een lijst met mislukte back-uptaken bekijken en uw back-upgeschiedenis bekijken.

Het beste van de oplossing van Pulseway is dat u met uw mobiele telefoon of tablet met uw back-ups kunt werken alsof u op kantoor of in het datacenter bent. U heeft geen toegang nodig tot uw laptop, een VPN of uw datacenter. U hebt ook geen toegang nodig tot een RDP-applicatie.

Je kunt alles volgen en beheren vanuit de Pulseway-app. Als u bijvoorbeeld in de bioscoop bent en een melding ontvangt dat een van uw kritieke systemen een back-upfout heeft ondervonden, hoeft u alleen maar de bioscoop te verlaten, de Pulseway-app te openen, het foutieve systeem te lokaliseren, naar de StorageCraft-module voor dat systeem en open de link Mislukte back-uptaken om het probleem te vinden en start de back-up opnieuw. Nu kunt u zonder verdere onderbreking terugkeren naar de film.

Met Pulseway kunt u uw applicaties ook monitoren met behulp van de REST API of de Cloud API. Geef belangrijke runtimeparameters en statistieken weer en gebruik Web Hooks om in realtime met de bewaakte instanties te communiceren. Stuur meldingen wanneer runtimeparameters buiten het bereik vallen, er fouten optreden of bij andere gebeurtenissen die de moeite waard zijn om te weten. Begin met het beheren van embedded systemen, websites, applicaties, back-upscripts en meer met behulp van elke programmeer- of scripttaal die er is.

Tijdens het diner, later diezelfde avond, besluit u uw back-ups te controleren, u kunt dit doen zonder de tafel te verlaten en met een paar swipes en tikken kunt u de status van al uw back-uptaken controleren. Je hebt rust in je hoofd en hoeft het diner niet te verstoren.

De efficiëntie van het gebruik van uw mobiele apparaat voor het controleren en beheren van uw back-ups komt doordat u binnen enkele seconden na ontvangst van de waarschuwing dat er iets mis is gegaan, op een storing kunt reageren. U kunt uw SLA's handhaven, uw klanten tevreden houden en uw gezond verstand behouden door uw back-ups te kunnen controleren en beheren, waar u ook bent en vanaf elk apparaat dat u gebruikt.

En als u merkt dat een van uw systemen herhaaldelijk geen back-up maakt voor een toepassing of voor een bepaald bestandssysteem, kunt u het systeem opnieuw opstarten, een foutief proces opnieuw starten, uw back-up opnieuw configureren of de back-uptaak eenvoudigweg opnieuw indienen voor een nieuwe poging.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo