Pulseway wint Silver Award voor de beste IT-producten en -diensten voor ondernemingen van de Globee Awards 2022

 Donderdag 30 juni 2022
Pulseway wint Silver Award voor de beste IT-producten en -diensten voor ondernemingen van de Globee Awards 2022

Pulseway is verheugd te kunnen aankondigen dat onze tool voor monitoring en beheer op afstand (RMM) de Silver Award heeft gewonnen in de categorie IT-producten en diensten voor ondernemingen (medium) tijdens de 17e jaarlijkse IT-wereld Globee Awards van 2022.

“Ik ben opgetogen om het nieuws te horen, het is een eer om erkend te worden door de prestigieuze Globee Awards. Ik wil het Pulseway-team bedanken voor hun toewijding en harde werk, en onze gewaardeerde klanten voor hun voortdurende steun,” zei Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. “Ons ontwikkelingsteam blijft uitstekende updates en verbeteringen leveren, en de komende maanden zullen er nog veel meer volgen. Deze productupdates worden sterk beïnvloed door de feedback van onze klanten, en ik bedank ze oprecht voor hun intrigerende suggesties”.

Dit jaar lanceerde Pulseway een nieuwe UI/UX-verbintenis om ervoor te zorgen dat schermen zijn ontworpen om de operationele efficiëntie te optimaliseren. Bovendien zijn er in 2022 al verschillende nieuwe functies geïntroduceerd, waaronder detectie en implementatie van Active Directory, verbeterde functionaliteit voor afstandsbediening en extra functionaliteit voor macOS- en Linux-agents.

De mobile-first-aanpak van Pulseway blijft systeembeheerders en IT-technici de flexibiliteit en vrijheid geven om overal te werken. Hierdoor kunnen ze onmiddellijk reageren op problemen, waar ze zich ook bevinden, zodat ze snel kunnen worden opgelost voordat ze escaleren tot grotere problemen.

Pulseway is een platform voor eindpuntbeheer dat is ontworpen om IT-beheer probleemloos te maken met een veilige architectuur, een intuïtief & gebruiksvriendelijke interface en de tools die u nodig hebt om uit te blinken in uw werk. Als u op zoek bent naar een eenvoudigere manier om uw eindpunten te beheren, kunt u aan de slag gaan met Pulseway RMM en zien hoe dit werkt past bij uw omgeving.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo