Pulseway kondigt MSP Toolkit 2.0 aan, een groeiplatform dat is ontworpen om MSP's te helpen winstgevender te worden

 Dinsdag 25 februari 2020
Pulseway kondigt MSP Toolkit 2.0 aan, een groeiplatform dat is ontworpen om MSP's te helpen winstgevender te worden

Pulseway brengt de beste experts uit de sector en jarenlange marktkennis samen om haar MSP-klanten te helpen hun bedrijf uit te breiden en nieuwe hoogten te bereiken.

Dublin, Ierland, 25 februari 2020 --  Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first software voor monitoring en beheer op afstand (RMM), kondigt de lancering aan van MSP Toolkit 2.0 dat tot doel heeft hun MSP-partners te helpen hun bedrijfsmodel te verfijnen, leads te genereren en hun omzet te verhogen.

MSP Toolkit 2.0, dat rechtstreeks in het Pulseway-platform is ingebouwd, geeft MSP's direct toegang tot een enorme bibliotheek met tools, sjablonen en informatie, zoals downloadbare verkoop-e-mailsjablonen, prijsgidsen, ontwerpmateriaal, white-labeled serviceaanbod-pdf's, trainingsgidsen over Google Ads en andere digitale kanalen en realtime zelfbeoordelingstools die een MSP-serviceaanbod en prijsstrategie evalueren in vergelijking met hun lokale concurrenten. Daarnaast levert Pulseway samen met experts uit de industrie, zoals Gary Pica van TruMethods, uniek trainingsmateriaal voor alle Pulseway-partners. De nieuwe Toolkit heeft geen extra kosten en is beschikbaar voor alle Pulseway MSP-klanten.

"De MSP-industrie is een voortdurend veranderende en zeer competitieve markt om in te werken. Naast het bieden van een betrouwbare service aan uw klanten, moet u vanuit zakelijk perspectief strategisch slim zijn", zegt Edgar Zacharjev, Vice President Marketing bij Pulseway. "Wat we de afgelopen negen jaar hebben geleerd, is dat deze twee aspecten voor sommige MSP's moeilijk in evenwicht te brengen zijn. Het vinden van nieuwe leads, het sluiten van kansen, het prijzen van uw diensten, het behouden van gezonde marges en het cross-selling van nieuwe diensten aan bestaande klanten kunnen allemaal moeilijk zijn. dingen goed moeten doen, daarom hebben we besloten experts in te schakelen, zoals Gary Pica van TruMethods, en onze eigen branchekennis te gebruiken om hen te helpen, zodat ze er geen jaren van hun tijd in hoeven te investeren. "eenmanszaak" MSP of een gevestigde dienstverlener van ondernemingsklasse, u vindt iets nuttigs in Pulseway MSP Toolkit 2.0. een>”

"Hier bij Pulseway geloven we sterk in één simpele waarheid: we slagen als onze klanten dat doen", zegt Marius Mihalec, oprichter en CEO van Pulseway. ”Of het nu is door hen een krachtige en veilige oplossing zoals Pulseway RMM te bieden of door een werkelijk uniek product zoals MSP Toolkit 2.0 samen te brengen om hen te helpen groeien en succesvoller te zijn, we willen dat onze MSP-klanten het meeste uit hun partnerschap halen met Pulseway."

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo