Pulseway kondigt uitgebreide functionaliteit aan voor macOS en Linux, plus diepgaande IT Glue-integratie

 Dinsdag 3 mei 2022
Pulseway kondigt uitgebreide functionaliteit aan voor macOS en Linux, plus diepgaande IT Glue-integratie

Bedrijf lanceert automatiseringsworkflows voor macOS en Linux, introduceert nieuw beleid en updates voor IT Glue-integratie, waardoor de efficiëntie naar een hoger niveau wordt getild

Pulseway, een toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first software voor monitoring en beheer op afstand (RMM), heeft vandaag de lancering aangekondigd van nieuwe automatisering workflows voor macOS en Linux, uitgebreid beleid en een bijgewerkte IT Glue-integratie, die de efficiëntie van klanten verder zal verbeteren.

Pulseway blijft de productiviteit voor al zijn gebruikers verbeteren met aanzienlijke toevoegingen aan de ondersteuning voor macOS- en Linux-besturingssystemen op het gebied van automatisering en beleid. Verdere verbeteringen staan op de routekaart voor levering later dit jaar.

MacOS- en Linux-gebruikers kunnen nu profiteren van de geavanceerde automatiseringsengine van Pulseway om workflows voor automatisch herstel te creëren en in te zetten, zodat veelvoorkomende problemen automatisch kunnen worden opgelost - vaak voordat de gebruikers het merken. Ondersteuning voor scripting is nu ook uitgebreid naar macOS-gebruikers.

Bovendien kunnen macOS- en Linux-gebruikers hun eindpunten nu centraal beheren met eindpuntbeleid. Deze verandering maakt het eenvoudiger om grote omgevingen te overzien.

Pulseway zet zijn toewijding voort om gebruikers te helpen slimmer te werken in plaats van harder en heeft ook een belangrijke tweerichtingsintegratie met IT Glue onthuld. Dit is ontworpen om ervoor te zorgen dat IT-technici altijd toegang hebben tot de informatie die ze nodig hebben, wanneer ze die nodig hebben. Dit omvat de mogelijkheid om door IT Glue opgeslagen documenten rechtstreeks vanuit de RMM te bekijken - inclusief op de toonaangevende mobiele app van Pulseway.

'Ik ben enorm enthousiast over de nieuwe functionaliteit die we toevoegen voor onze macOS- en Linux-gebruikers', zei hij. zei Marius Mihalec, CEO en oprichter van Pulseway. 'Afgezien van de releases voor workflowautomatisering en het uitgebreide eindpuntbeleid, die duidelijk een impact zullen hebben op de efficiëntie van onze klanten, ongeacht welk type machine ze gebruiken, zal de nieuwe IT Glue-integratie IT-technici in staat stellen onmiddellijk toegang te krijgen tot alle informatie ze moeten, rechtstreeks vanuit het RMM, de manier waarop ze hun werk doen, stroomlijnen.”

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo