Pulseway ziet explosieve groei in Mobile-First RMM in 2016

 Dinsdag 13 december 2016

60 procent groei in acquisitie van nieuwe klanten; mobiliteit verandert het spel voor de RMM-industrie

DUBLIN, Ierland. (13 december 2016) - Pulseway, de toonaangevende leverancier van mobile-first, cloud-first remote monitoring en management (RMM)-software, zag het afgelopen jaar een explosieve groei in de adoptie van zijn RMM-oplossing. Pulseway is speciaal gebouwd voor ondernemingen, MSP's en MKB's die een mobile-first benadering van IT-systeembeheer omarmen en stelt IT in staat om IT-systemen op afstand te monitoren en te beheren vanaf een smartphone of tablet - altijd en overal - en corrigerende maatregelen te nemen voordat klanten er last van krijgen.

In 2016 tekende Pulseway ruim 1.200 nieuwe klanten, wat neerkomt op een groei van 162 procent onder klanten die meer dan 100 eindpunten beheren en een totale groei van 60 procent in nieuwe klanten. Deze klanten zijn verspreid over verschillende verticale industrieën, waaronder het hoger onderwijs, de juridische sector, supply chain en logistiek, managed service providers en IT-consultants. Bovendien groeide het Pulseway-team verdrievoudigd met nieuwe medewerkers op het gebied van verkoop, ontwikkeling, marketing en ondersteuning.

Pulseway-groei

'2016 is het jaar waarin de RMM-industrie verandert dankzij de mobiliteit', zegt Marius Mihalec, CEO en oprichter van Pulseway. 'Onze missie is om van IT-helden te maken door een mobile-first benadering van IT-systeembeheer te bieden, waarmee IT-beheerders overal en altijd kunnen werken.'

Marius Press-ceo Pulseway

'Terwijl de RMM-industrie, net als zoveel anderen, steeds flexibeler wordt door gebruik te maken van mobile-first-technologieën, zijn we toegewijd aan het verbeteren van het Pulseway-platform om IT-beheerders in staat te stellen hun werk effectief en efficiënt uit te voeren - waar ze ook zijn', zei Mihalec. “Dit jaar is mobile-first RMM overgegaan van een ‘nice to have’ naar een ‘must have’ mogelijkheid. Vooruitkijkend zal Pulseway blijven luisteren naar de behoeften van onze klanten, zodat wij het voortouw kunnen nemen om IT-beheerders te voorzien van innovatieve mobiele oplossingen.”


Naast de explosieve groei heeft Pulseway in 2016 verschillende mijlpalen bereikt:


Pulseway introduceert nieuwe mogelijkheden voor een complete RMM-oplossing

  • Pulseway MSP, een oplossing die is afgestemd op de behoeften van MSP's - Pulseway MSP geeft managed service providers de mogelijkheid om de volledige IT-omgeving van hun klanten in realtime te monitoren vanaf een mobiel apparaat, met directe waarschuwingen en de mogelijkheid om corrigerende maatregelen nemen voordat klanten hierdoor worden getroffen.
  • Pulseway's Business Management (PSA)-software - De oplossing helpt klanten hun bedrijf soepel en moeiteloos te runnen. Pulseway PSA omvat helpdesk, projectbeheer, boekhouding, CRM, tijdregistratie, facturering, facturering en ticketing.
  • Aangekondigde geavanceerde IT-automatisering - Bespaart tijd door onderhoudstaken, back-uptaken, veiligheidscontroles en nog veel meer volledig te automatiseren zonder enige menselijke interactie.
  • Aangepaste rapporten geïntroduceerd - Levert duidelijke, volledige systeemrapporten met de extra mogelijkheid om deze aan te passen aan eindgebruikers. Hierdoor krijgen gebruikers volledig inzicht in de status van hun IT-omgeving.
  • White labeling mogelijk gemaakt voor MSP's voor white label-rapporten en de oplossing als geheel met klantlogo's.
  • Aangekondigd WSUS-patchbeheer - Pulseway's Windows Server Update Services-servermodule waarschuwt gebruikers wanneer updates beschikbaar komen, zodat ze de goedkeuring van de updates rechtstreeks vanaf hun mobiele apparaat kunnen bekijken en beheren.
  • Slack-integratie brengt Pulseway-meldingen naar Slack-kanalen.

Erkenning van brancheprijzenOver Pulseway


MMSOFT Design, Ltd. is de maker van Pulseway, mobiele IT-beheersoftware waarmee drukke IT-beheerders onderweg voor hun IT-infrastructuur kunnen zorgen. Pulseway wordt gebruikt door meer dan 3.600 bedrijven wereldwijd, waaronder DELL, Louis Vuitton, Canon en Siemens.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo