De juiste bedrijfsbeheersoftware (PSA) kiezen

 Vrijdag 23 maart 2018

De economische waarde van het kiezen van de juiste software voor bedrijfsbeheer of professionele services (PSA).

Business Management Software, vaak Professional Services Automation (PSA) genoemd, betaalt zichzelf snel terug, zeggen experts. Pulseway's PSA bespaart meer geld en creëert meer waarde omdat het is ingebouwd in Pulseway Team RMM en zonder extra kosten kan worden geïntegreerd met andere oplossingen zoals IT Glue-documentatie, QuoteWerks, Xero-boekhouding, BrightGauge en QuickBooks.

Nog beter voor de rekenset: de MSP-editie wordt gebundeld met een PSA met volledige functionaliteit.

Eén Pulseway-gebruiker had dit te zeggen over de PSA op Reddit. “We gebruiken het nu een paar weken. En ben er een week geleden live mee gegaan. Ik ben er absoluut dol op. Ondersteuning is geweldig. Het is precies wat we wilden, zonder de exorbitante prijzen van ConnectWise of Promys.”

De Pulseway PSA, afzonderlijk geprijsd voor slechts $ 35/maand per gebruiker, bevat een gratis klantgericht portaal waarmee externe gebruikers kunnen inloggen en tickets kunnen bekijken/beheren.

Onlangs heeft Pulseway een PSA-calculator gelanceerd waarmee u kunt berekenen hoeveel u kunt besparen door over te stappen van uw bestaande PSA naar Pulseway PSA.

Bekijk hoeveel u kunt besparen door over te stappen op Pulseway PSA


Binnenin de Pulseway PSA-oplossing


De Pulseway-oplossing omvat:

Servicedesk: Reageer snel en effectief op problemen van klanten met een complete helpdesk- en ticketingoplossing.

Projectbeheer: Met één klik op de knop kunt u een realtime status van al uw projecten krijgen, zodat u informatie krijgt over de voortgang van de zaken, of er voldoende personeel aanwezig is en of er problemen en hoe de voorspelling eruit ziet.

Klantrelatiebeheer: Een uitgebreid en eenvoudig te gebruiken CRM waarmee u zich van begin tot eind kunt concentreren op het verkooptraject. Houd de communicatie bij, stel taken in en bekijk potentiële pijplijnen.

Tijd- en onkostenregistratie: Ken elk aspect van uw bedrijf door uw uitgaven en tijd nauwkeurig bij te houden per project, bedrijf en werknemer.

Facturering en facturering: Genereer automatisch facturen met behulp van uw tijd- en onkostenregistratie. Onze facturerings- en factureringsmodule kan worden geïntegreerd met QuickBooks.

Voorraadbeheer: houd elk detail van uw voorraad, producten, aankopen en uitvoeringen bij. De Inventory Management-module integreert naadloos met de rest van Pulseway PSA-functies, waardoor een soepele workflow ontstaat.

Klantoffertes: Maak en update klantoffertes en verkooporders snel en eenvoudig, terwijl u altijd de eerdere communicatie bijhoudt.

Flexibele rapportage: Rapportage was nog nooit zo eenvoudig. Maak snel aangepaste rapporten en plan ze zoals u dat wilt: dagelijks, wekelijks, maandelijks en driemaandelijks.

Zoek kaartjes

De totale ROI van een PSA


Een groot deel van het werk als MSP bestaat uit het berekenen van vergoedingen op basis van tijd en kosten, en het factureren daarvan. Daarnaast moet je diensten leveren en beheren. Door deze items efficiënter te maken, krijgt uw bedrijf een fundamentele boost. PSA-categorieën zoals projectbeheer, offertes, CRM, onkostenregistratie, offertes, projectbeheer of servicedesk betalen zichzelf zelfs ruimschoots terug, en doen dat ook snel.

Een PSA-oplossing heeft echter in totaal een nog indrukwekkendere ROI. Onlangs heeft Service Performance Insight (SPI), LLC, een onderzoek gepubliceerd, de Professional Services Maturity Benchmark 2017, waarin de economische voordelen van een PSA worden geanalyseerd. Het meest diepgaande onderzoek kwam tot de conclusie dat vrijwel alle “serviceleiders” een PSA gebruikten. “Omdat elke leider vertrouwt op een PSA-applicatie, zijn ze in staat projectleveringsnormen op te bouwen en te versterken die resulteren in een nauwkeurige uitvoering en een hoog niveau van kwaliteit, productiviteit en winstgevendheid. Ze crediteren hun PSA met het verbeteren van de middelen, het projectbeheer, de vastlegging van tijd en onkosten en de facturering, wat leidt tot een hoger factureerbaar gebruik en tijdige voltooiing van projecten”, aldus het rapport. “Professional Services Automation-oplossingen blijven aanzienlijke operationele prestatievoordelen opleveren, die uiteindelijk hogere inkomsten en winst opleveren voor professionele dienstverlenende organisaties.

Het gebruik van PSA neemt toe vanwege de noodzaak om projecten en middelen beter te beheren, vooral in meer technische disciplines, omdat het steeds moeilijker is geworden om talent te vinden, aan te nemen, te behouden en in te zetten. PSA-oplossingen helpen de juiste middelen, met de juiste vaardigheden op het juiste moment aan de juiste projecten te koppelen. PSA-oplossingen bieden verschillende kernvoordelen voor PSO's, maar de meeste leidinggevenden hoeven alleen maar naar de 3% toename in factureerbaar gebruik te kijken als reden om voor PSA te kiezen. Bijna alle belangrijke statistieken verbeteren met de adoptie van PSA. Deze systemen betalen zichzelf terug met hogere nettowinsten.”

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo