5 manieren waarop het verbeteren van RMM het bedrijf ten goede komt

 Woensdag 9 januari 2019
Top 5 best practices voor systeembeheerders

IT stelt moderne bedrijven in staat meer te doen met minder. De toegenomen administratieve verantwoordelijkheden en de steeds evoluerende complexiteit van de IT-infrastructuur hebben echter het potentieel van IT-teams beperkt.

“Operationele efficiëntie” wordt vaak losjes gebruikt door IT-teams, omdat in werkelijkheid slechts 20% van de bedrijven beschouwt zichzelf als zeer efficiënt. De waan komt voort uit het feit dat teamleden zich primair richten op generieke taken. Het lijkt erop dat er veel werk wordt verzet, maar deze alledaagse taken hebben weinig of geen invloed op de bedrijfsgroei.

RMM Met software voor monitoring en beheer op afstand kunnen IT-teams veel meer doen met veel minder, onmiddellijk en proactief - — waardoor daadwerkelijke operationele efficiëntie wordt bereikt. En dat is nog maar het topje van de ijsberg.

Hier volgen vijf manieren waarop RMM IT-teams ten goede komt, en daarmee ook het bedrijf.


1. Zorg voor een evenwicht tussen proactief en reactief


Zou u er de voorkeur aan geven een brand uit te branden of de kans op brand überhaupt te vermijden?

Met RMM kunt u tegelijkertijd proactief en reactief zijn.

Ontvang direct meldingen van kritieke waarschuwingen en los ze ter plekke op. Door een brand tijdig uit te branden, wordt elke kans op schade vermeden. Op dezelfde manier bewaakt het proactief de IT-infrastructuur om potentiële bedreigingen te ontdekken, te voorkomen en aan te pakken voordat ze schade aanrichten.

Zonder onderbrekingen kan het bedrijf snel diensten aanbieden.

Maar hier is het echte voordeel: je kunt dit allemaal onderweg doen. Laat teamleden de IT-activiteiten overal beheren, met behulp van het apparaat dat het dichtst bij hen in de buurt is. Kom meer te weten.


2. Weet waarom


Systemen werken langzamer dan normaal, programma's lopen regelmatig vast en er gebeuren nog een miljoen andere dingen in uw IT-infrastructuur – maar waarom?

Met RMM kunnen teams inzicht krijgen in hun IT-omgeving en diep graven om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Dit zorgt voor preventie op de lange termijn in plaats van een snelle oplossing. Teams hoeven niet achterom te kijken, omdat het zeer onwaarschijnlijk is dat deze problemen zich in de toekomst opnieuw zullen voordoen.

Bedrijven besparen duizenden dollars die anders zouden zijn uitgegeven aan het keer op keer oplossen van dezelfde problemen.


3. Bescherm uw merk


Lange perioden van ongeplande downtime hebben invloed op de bedrijfsproductiviteit en, nog belangrijker, op het merk van het bedrijf.

Downtime onderbreekt de klantervaring en op een gegeven moment zullen ze stoppen met het gebruik van uw product. Maar dat is nog niet het ergste. Ze zullen hun slechte ervaring delen met een gemiddelde van 15 personen.

RMM houdt alles wat er in de omgeving gebeurt 24x7x365 nauwlettend in de gaten. Het kan problemen detecteren die downtime veroorzaken, waardoor het team deze in een handomdraai kan oplossen.

Denk je dat dit overdreven is? Hier is een voorbeeld: United Airlines moest alle binnenlandse vluchten aan de grond houden vanwege een computerstoring. Mensen werden op de hoogte gebracht via sociale media, gevolgd door trollen die het luchtvaartmerk aanvielen.

Bescherm uw merk

4. Bespaar kosten als nooit tevoren


RMM bespaart operationele IT-kosten – overeengekomen. Maar het krast nauwelijks op het oppervlak. Hier volgen enkele andere gebieden waarop RMM bedrijven kan helpen geld te besparen.

  • Reiskosten. Technici kunnen het netwerk monitoren zonder fysiek aanwezig te zijn op de locatie. Bedrijven besparen veel op vliegtickets en andere reiskosten.
  • Onkosten door menselijke fouten. Terugkerende problemen zijn voer voor mentale afleiding voor teamleden. RMM neemt deze afleidingen weg door repetitieve taken zoals patchbeheer en andere soortgelijke updates te automatiseren.
  • Duplicering van werk. Bespaar kostbare manuren die u besteedt aan dezelfde inspanningen voor dezelfde problemen die zich om dezelfde redenen voordoen. RMM brengt u naar de bron van het probleem, waardoor een volledige en definitieve oplossing mogelijk is.

5. Stel hackers teleur, maak klanten blij


Hackers hadden een velddag met Health South-East RHF, een gezondheidszorgbeheerbedrijf in Noorwegen. Ze stalen patiëntinformatie van maar liefst 2,9 miljoen a> mensen — de helft van de bevolking van Noorwegen.

Eén datalek is alles wat een bedrijf nodig heeft om zijn geloofwaardigheid en inkomsten te verliezen. Menselijke fouten, vertraagde systeemupdates, het uitschakelen van de firewall, wat het excuus ook is, de vingers zullen naar u wijzen.

RMM voert realtime beveiligingsbeoordelingen uit, waarbij elk beveiligingspunt wordt bestreken, zoals antivirus, patch, wachtwoord en netwerk. Identificeer zwakke plekken, los ze op en bescherm de integriteit van u en de infrastructuur.

Beveiligingsinbreuken onderbreken niet alleen de bedrijfsactiviteiten, ze kunnen er in een handomdraai een einde aan maken. Bekijk deze video voor meer informatie.

Probeer Pulseway vandaag

Begin binnen enkele klikken en ervaar het krachtigste IT-beheerplatform in de industrie.

Gratis proefperiode van 14 dagen         Geen creditcard nodig
Capterra Logo
GetApp Logo
G2 Logo
Spicework Logo